18 december 2009

WORKSHOP MAKE-UP VOOR DE RIJPERE HUID. I-Catch: specialist in visagie hairstyling kleurenanalyse en stijladvies


I-CATCH verzorgt sinds geruime tijd de workshop make-up, waarbij u zich stap-voor-stap leert opmaken. De visagiste demonstreert, waarna u dit bij zichzelf toepast. Zo leert u een mooie make-up bij uzelf aanbrengen.
Voor het opmaken van de rijpere huid (vanaf ongeveer 40 jaar) dient u rekening te houden met een aantal aandachtspunten, bijvoorbeeld de soort foundation, manier van opbrengen van oogschaduw, blush en lipstick zodat u minpuntjes kunt camoufleren en pluspunten naar voren kunt brengen! Ook het kleurgebruik en het gebruik van matte of glanzende make-up is een aandachtspunt.

Vindt u het moeilijk om uzelf mooi op te maken en wilt u er snel jonger uitzien? Dan is deze workshop geschikt voor u! In deze workshop leert u hoe uzelf op te maken zodat u er op uw best uitziet!

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op per mail info@i-catch.eu of bel 06-42861360.

Voor meer informatie over de diensten van I-CATCH verwijs ik u naar de website http://www.i-catch.eu/ en uiteraard naar de berichten op deze weblog.

BIJ I-CATCH KUNT U TERECHT VOOR INDIVIDUELE ADVIEZEN EN WORKSHOPS / PRESENTATIES OP HET GEBIED VAN MAKE-UP / VISAGIE, HAIRSTYLING, KLEURENANALYSE EN STIJLADVIES. TEVENS IMAGE CONSULTANCY.




breda breda visagie visagie sylingadvies stijladvies kleurenconsulent kleuradvies kleurenanalyse personal shoppen hairstyling bruidsmake-up bruidskapsel presentaties workshops teamuitje bedrijfsuitje afdelinguitje vriendinnenuitje vrijgezellenuitje image consultant imagoconsultant

Geen opmerkingen: