17 december 2009

Nieuw: WORKHOP MAKE-UP VOOR DE DONKERE HUID. I-Catch: specialist in (bruids) make-up, visagie, hair, kleurenanalyse, stijladvies, imagoconsultancy


I-CATCH verzorgt sinds geruime tijd de workshop make-up. Nu biedt I-CATCH de workshop make-up voor de donkere huid aan, aangezien niet iedereen van ons een blanke huid bezit. Het opmaken van de donkere huid vergt op veel punten een andere techniek dan het opmaken van de blanke huid. dit geldt onder andere voor het kleurgebruik. Ook het soort huid en de morfologie van het gelaat speelt een grote rol.

Bezit u een donkere huid en weet u niet goed hoe deze op te maken? U kunt na het volgen van de workshop make-up / visagie voor de donkere huid een mooie make-up bij uzelf aanbrengen.

wilt u meer weten over deze workshop dan kunt u contact opnemen per e-mail info@i-catch.eu of bellen met 06-42861360.

I-CATCH BIEDT INDIVIDUELE ADVIEZEN EN WORKSHOPS / PRESENTATIE OP HET GEBIED VAN KLEURENANALYSE, STIJLADVIES, (BRUIDS) MAKE-UP EN HAIRSTYLING.

VOOR EEN UITGEBREIDE OMSCHRIJVING VAN DE DIENSTEN VAN I-CATCH VERWIJS IK U NAAR DE WEBSITE http://www.i-catch.eu/.




breda visagie breda, visagie, visagist, hairstyling, (bruids) make-up workshop presentatie stijladvies kleurenanalyse kleuradvies kleurenconsulent make-up advies teamuitje vrijgezellenuitje afdelingsuitje bedrijfsuitje imagoconsultant zakelijk

Geen opmerkingen: