20 december 2009

Opleiding Visagie voor Kleurenconsulenten bij I-CATCH te Breda


Heeft u de opleiding kleurenconsulent gevolgd en wilt u de fijne kneepjes van het vak 'visagie' leren voor het opmaken van uw klanten? U bent bij I-CATCH aan het goede adres voor de opleiding 'Visagie voor Kleurenconsulenten'.



De opleiding wordt verzorgd door professioneel visagist Leny Verhoeven. Zij heeft zelf ruime ervaring als visagist / make-up artist, hairstylist en kleur- en stijladviseur.

Als kleurenconsulent weet u als geen ander welke kleuren uw klanten te adviseren voor make-up, haar en kleding. Echter, het technisch goed aanbrengen van een goede make-up vereist techniek en ervaring! Tijdens de opleiding zult u werken op eigen meegebrachte modellen. Ook bruidsmake-up, make-up voor de donkere en rijpe huid zullen aan bod komen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes (maximaal vier cursisten), zodat u de volle aandacht krijgt.

Schrijf u in voor de opleiding Visagie voor Kleurenconsulenten en maak het verschil voor uw klanten door hen een mooie make-up te bezorgen. Zij zullen dit waarderen. U sluit een kleurenanalyse zo leuk af met een tevreden klant! De opleiding is ook geschikt voor niet-kleurenconsulenten.

Wilt u meer informatie over de opleiding Visagie voor Kleurenconsulenten van I-CATCH mail naar info@i-catch.eu of bel 06-42861360. 

Geen opmerkingen: