20 december 2009

Leerzame en gezellige workshops bij I-CATCH (bijv. vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendinnenuitje) : workshop Kleur en Make-up, workshop Kleur en Stijl



Bij I-CATCH kunt u terecht voor diverse beauty workshops. Wilt u bij uzelf een mooie make-up leren aanbrengen? Weet u niet goed welke kleuren te gebruiken? U bent dan bij I-CATCH op het goede adres voor de workshop Kleur en Make-up.

Allereerst wordt er in groepsverband bekeken of u het best staat met koele of warme kleuren. Daarna zal een visagist stap-voor-stap demonsteren, waarna u de make-up bij uzelf aanbrengt. Er worden uiteraard ook persoonlijke adviezen gegeven.

Ook dames met de rijpere huid of een donkere huid krijgen bij I-CATCH goede adviezen voor de make-up.

Heeft u vaak een feestje of wil je jezelf feestelijk leren opmaken (ook de smokey eyes kunnen gemaakt worden!) schrijf u dan in voor de workshop feestmake-up/glamourmake-up.

U kunt zich aanmelden vanaf vier personen  (groepen; vriendinnenuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest).
Individuele aanmelding is ook mogelijk. Een datum zal worden vastgesteld op het moment dat er voldoende deelnemers zijn.

Workshop Kleur en Stijladvies
Tijdens deze workshop zal er een verkorte kleurenanalyse plaatsvinden. Er wordt bekeken of u het best staat met warme of koele kleuren. Daarna gaan we verder met het onderdeel kleding en stijl. Welke stijltype bent u? Welke kleding kunt u het best dragen bij uw figuurtype? Ook kapsel, halsuitsnijdingen, sieraden e.d. komen aan bod. Ook vragen wij u een 'goede koop' en 'miskoop' mee te brengen.
Na het volgen van deze workshop weet u voortaan waar op te letten bij het kopen van kleding. Miskopen behoren tot het verleden!

Meer informatie en prijzen neem vrijblijvend contact op per e-mail info@i-catch.eu of bel 06-42861360.

I-CATCH VERZORGT INDIVIDUELE ADVIEZEN EN WORKSHOPS OP HET GEBIED VAN MAKE-UP/VISAGIE, HAIRSTYLING, KLEURENANALYSE EN STIJLADVIES. OOK VOOR ZAKELIJK KLEDINGADVIES / IMAGECONSULTING BENT U BIJ I-CATCH OP HET GOEDE ADRES.

Geen opmerkingen: