9 mei 2009

Nu bij I-CATCH: een huidanalyse in combinatie met make-up advies. I-CATCH SPECIALIST IN (BRUIDS) MAKE-UP, VISAGIE, HAIR, KLEURENANALYSE EN STIJLADVIES





Weet u, zoals velen, ook niet goed welke huidverzorgings- en make-up producten u het best kunt gebruiken voor uw huid?

Het is nu mogelijk bij I-CATCH een huidanalyse te laten uitvoeren in combinatie met een persoonlijk make-up advies. Immers, de basis van een goede make-up is een goed verzorgde huid! Na een analyse van uw huid door Hilde D'Haeyere van SAMSARA (specialist van Dermavisie) zult u worden behandeld met de huidverzorgingsproducten passend bij uw huid. Na de huidanalyse zult u door een visagiste van I-CATCH een persoonlijk make-up advies ontvangen. Zij zal u opmaken en u onder andere adviseren over het gebruik van de juiste foundation bij uw huid. Tijdens het opmaken geeft zij u tevens 'tips en tricks' voor het opmaken.

Waarom een huidanalyse met Dermavisie?
Onze huid is meer en meer onderhevig aan de gevolgen van zonneschade, vervuiling van de omgeving, stress et cetera. Dit laat sporen na op onze huid en kan een vroegtijdige huidveroudering tot stand brengen. Verborgen huidproblemen kunt u niet met het blote oog waarnemen.

Met een huidanalyse van Dermavisie kunnen deze huidproblemen opgespoord worden, zodat u uw huid optimaal kunt verzorgen met de juiste producten. De conditie van uw huid zal aanzienlijk verbeteren! Enige tijd na de huidanalyse en gebruik van de geadviseerde huidverzorgingsproducten zullen er enkele follow-ups van de Dermavisie plaatsvinden. Er zal worden bekeken of de producten de juiste uitwerking op uw huid hebben gehad.

Hoe werkt Dermavisie?
Uw huid wordt grondig doorgelicht met een onschadelijk toestel. U kunt door middel van een spiegel in het toestel de analyse zelf mee volgen. Zo kunt u zelf zien hoe uw huid er werkelijk uitziet!

Aanbieding
Een huidanalyse (met een aantal follow-ups) in combinatie met een make-up advies is nu te bespreken (met 2 personen) voor slechts € 65,00 p.p.

Voor meer infomatie of voor het maken van een afspraak neem vrijblijvend contact op (
info@i-catch.eu / 06-42861360). Voor een uitgebreide beschrijving van alle diensten van
I-CATCH verwijs ik u naar de website http://www.i-catch.eu/.


Uw huid is uniek en verdient de beste zorg!

visagie visagie breda visagie breda visagie breda visagist visagist make-up hairstyling bruidsmake-up bruidskapsel stijladvies stylingadvies workshop presentatie kleurenanalyse kleurenconsulent kleuradvies bedrijfsuitje teamuitje vriendinnenuitje vrijgezellenuitje imagoconsultant

Geen opmerkingen: