1 mei 2009

NIEUW: MODEL SHOOT BIJ LIGHTHOUSE STUDIO; I-CATCH VERZORGT VISAGIE EN HAIRSTYLING. I-catch specialist (bruids) make-up, hair, kleurenanalyse, styling




Nu een ModelShoot voor iedereen bij Lighthouse Studio Breda!












Met een ModelShoot voor mannen, vrouwen en kinderen..... doe je iedereen een plezier, maar vooral jezelf. Een onvergetelijke ervaring, waarbij een professioneel fashion fotograaf en een visagiste / hairstyliste van I-CATCH de aanwezige schoonheid in jou als model naar voren halen!

Ga de uitdaging aan voor een ModelShoot! Mooie foto's van en voor jezelf en foto’s die tevens geschikt zijn voor een presentatie, een auditie of inschrijving bij een casting- of modellenbureau.
Lighthouse Studio is een professionele fotostudio die regelmatig met modellen en figuranten werkt. Zo heeft Lighthouse zelf een figurantenbestand en heeft contacten met diverse (kinder)casting- en modellenbureaus.

Kosten voor de shoot zijn vanaf € 195,00 p.p. Dit is inclusief:


  • topvisagist van I-CATCH welke de make-up verzorgt ( hair[styling] mogelijk tegen meerprijs);

  • Fotoshoot en begeleiding door een professionele fashion fotograaf;
  • ± 5 foto's (nabewerkt) in hoge resolutie op cd-rom;
  • lijst met adressen van gerenommeerde casting- en modellenbureaus;
  • inschrijving modellenbestand Lighthouse Studio.

De model shoots worden gehouden in Lighthouse fotostudio te Breda.

Voor meer informatie of reserveringen m.b.t. een model shoot neem contact op met Claudette van de Rakt van Lighthouse Studio. Telefoon 076-5141057.

Voor een gedetailleerde beschrijving van de diensten van I-CATCH verwijs ik u naar de website http://www.i-catch.eu/ en uiteraard naar deze weblog.

Wilt u meer informate mail naar info@i-catch.eu of bel 06-42861360.

breda visagie breda visagie visagist make-up make-up advies bruidsmake-up bruidskapsel kleuradvies kleurenconsulent kleurenanalyse stijladvies stylingadvies workshops presentaties imagoconsultant hairstyling bedrijfsuitje teamuitje afdelinguitje vrijgezellenuitje vrijgezellenfeestje vriedinnenuitje







Geen opmerkingen: