12 oktober 2008

I-CATCH GEEFT KLEUR- EN STIJLADVIEZEN OP BANENMARKT CWI

Op 9 oktober 2008 nam I-CATCH als standhouder deel aan de Banenmarkt bij het CWI in Breda.

Tijdens de banenmarkt heeft Leny Verhoeven van I-CATCH bezoekers aan de Banenmarkt voorzien van een verkort kleuradvies voor kleding, make-up en haar. Bezoekers werden, indien gewenst, tevens voorzien van een verkort stijladvies m.b.t. zakelijke kleding.

Het is voor werkzoekenden van groot belang dat hun uiterlijke verschijning bij een sollicitatiegesprek tip-top in orde is. Immers, tijdens dit gesprek wordt een eerste indruk van hen gevormd. Welke kleding/kleuren (formeel/informeel?) men het best draagt, is afhankelijk van het soort bedrijf waarbij en de functie waarnaar men solliciteert. Medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Het is dan ook belangijk dat hun uiterlijke verschijning past bij het imago van het desbetreffende bedrijf en bij de functie die zij gaan uitoefenen.

I-CATCH kan werkzoekenden voorzien van een persoonlijk zakelijk stijladvies en hen adviseren over hun beste kleuren voor zakelijke kleding.

MET EEN GOEDE UITERLIJKE PRESENTATIE ZAL DE SOLLICITANT MEER ZELFVERTROUWEN UITSTRALEN EN EEN GOEDE EERSTE INDRUK ACHTERLATEN BIJ DE TOEKOMSTIGE WERKGEVER. EEN EERSTE INDRUK WORDT IMMERS MAAR ÉÉN KEER GEMAAKT!

Bij I-CATCH kunt u terecht voor individuele adviezen en workshops op het gebied van make-up, haar, kleurenanalyse en styling. Tevens make-up & haar voor fotografie, tv, film, theater, shows en bruiden.

Voor meer informatie of prijzen: neem vrijblijvend contact op of ga naar de website www.i-catch.eu

Geen opmerkingen: