2 maart 2008

Tips voor uw make-up

Het aanbrengen van een goede make-up is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Tijdens de workshop Kleur en Make-up bij I-CATCH krijgt u de benodigde technieken aangereikt om een goede dag-/avondmake-up bij uzelf aan te brengen. Ook voor een persoonlijk make-up advies bent u bij I-CATCH op het goede adres. Voor meer gedetailleerde informatie over de diensten van I-CATCH verwijs ik u naar de website http://i-catch.eu/

Nuttige make-up tips

  1. Foundation
    De kleur van de foundation dient zo dicht mogelijk bij de eigen huidskleur te liggen. Een foundation is bedoeld om een mooie egale basis te verkrijgen en dus niet om een kleurtje te krijgen!
  2. De wenkbrauwen
    De wenkbrauwen geven uitdrukking aan het gezicht. Een goede wenkbrauwvorm is dan ook van groot belang! Als u zelf niet goed bent in epileren, laat dit dan doen door een specialist. Met een wenkbrauwpotlood kunt u de vorm van uw wenkbrauwen perfectioneren. Daarna wel fixeren met wenkbrauwpoeder!
  3. Oogpotloodlijntje in het oog.
    Een zwart kohllijntje in het randje van uw oog maakt uw oog kleiner. Een lijntje in een lichte kleur maakt groter.
  4. Oogschaduw
    Staan uw ogen dicht bij elkaar, breng de donkere kleur oogschaduw dan aan aan de buitenkant van het oog. Staan uw ogen ver uit elkaar, dan kunt u de ogen optisch dichter bij elkaar brengen door de donkere kleur aan de binnenkant van het oog aan te brengen.
  5. Blush
    Heeft u een smal gezicht, breng de blush dan meer horizontaal aan of op de koontjes van de wangen. Heeft u een wat ronder gezicht, breng de blush dan meer diagonaal aan.
  6. Lippen
    Een lippotlood is bedoeld om de lipvorm enigszins te corrigeren en om uitlopen van de lipstick te voorkomen. De kleur van het lippotlood dient de kleur van de lipstick zo dicht mogelijk te benaderen. Na het aanbrengen van de lipstick dient het lijntje niet meer zichtbaar te zijn!

Geen opmerkingen: